My Free Zoo Top!
Ελλάδα

Τα Δωρεάν Διαδικτυακά Παιχνίδια Ζωολογικού Κήπου

Αγαπάτε τα ζώα; Στη σημερινή εποχή, όπου η καλή διαβίωση και η διατήρηση των ζώων είναι όλο και πιο σημαντικά θέματα, οι ζωολογικοί κήποι βρίσκονται σε καίρια θέση για να κάνουν τη διαφορά. Τα απειλούμενα ζώα μπορούν να βρουν καταφύγιο στους ζωολογικούς κήπους και οι επισκέπτες μπορούν να μάθουν για την εκπληκτική ποικιλομορφία που προσφέρει αυτός ο πλανήτης.

Τα παιχνίδια ζωολογικού της upjers, My Free Zoo and MyFreeZoo Mobile κάνουν αυτό ένα βήμα παραπέρα.

Εδώ, μπορείτε να φτιάξετε τον εικονικό ζωολογικό κήπο των ονείρων σας με πάνω από 300 διαφορετικά εξωτικά ζώα. Μια μεγάλη ποικιλία περιφράξεων, διακοσμήσεων και άλλων στοιχείων σάς επιτρέπουν να δημιουργήσετε μοναδικούς οικοτόπους.

Τα Καλύτερα του My Free Zoo με μια Ματιά

• Διασκέδαση μεγάλης διάρκειας χάρη στις τακτικές ενημερώσεις

• Μια απίστευτη ποικιλία επιλογών προσαρμογής

• Προσεχτικά σχεδιασμένα γραφικά και κινούμενα σχέδια

• Συμμετοχή ευκαιριών συνεργασίας μέσω οργάνωσης και λειτουργιών φιλίας

• Τόνοι εξωτικών και μοναδικών ζώων για συλλογή, φροντίδα και αναπαραγωγή

Κάθε νέο ζώο και διακόσμηση θα σας βοηθήσει να προσελκύσετε περισσότερους επισκέπτες για τον ζωολογικό σας κήπο, των οποίων οι πολλαπλές επιθυμίες μπορούν να καλυφθούν με ανέσεις όπως καταστήματα με σουβενίρ και καροτσάκια ποτών.

Αυτές οι δυνατότητες θέτουν τα θεμέλια πάνω στα οποία μπορείτε να χτίζετε και να αναβαθμίζετε συνεχώς τον ζωολογικό σας κήπο, να φροντίζετε αξιολάτρευτα ζώα και να συμβάλλετε στις προσπάθειες διατήρησης, εκτρέφοντας τα υπό εξαφάνιση και παρέχοντάς τους ένα σπίτι στο δωρεάν online παιχνίδι ζωολογικού κήπου.

x

My Free Zoo

Για να παίζετε στο σπίτι, προτείνουμε το κλασικό παιχνίδι του προγράμματος περιήγησης My Free Zoo - η διαδικτυακή έκδοση προγράμματος περιήγησης του παιχνιδιού ζωολογικού κήπου έχει τη μεγαλύτερη ποικιλία ζώων.

Πάνω από 300 διαφορετικά είδη, από σαύρες αρμαντίλλο μέχρι ζέβρες μπορούν να βρουν ένα σπίτι σε εξειδικευμένα περιβλήματα για διαφορετικά μεγαοικοσυστήματα , εξειδικευμένα κτίρια όπως ενυδρεία και κλουβιά, και περιοχές όπως το λιβάδι λουλουδιών και το πολικό πάρκο.

Εκτός από τα αξιολάτρευτα ζώα και ένα ιδιαίτερο σκηνικό κινουμένων σχεδίων, το My Free Zoo προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από συναρπαστικά στοιχεία παιχνιδιού. Για παράδειγμα, η φροντίδα των αναγκών των επισκεπτών σας παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτό το διαδικτυακό παιχνίδι ζωολογικού κήπου, καθώς σχεδιάζετε διαδρομές ανάμεσα από τις περιφράξεις σας, χτίζετε καταστήματα και χρησιμοποιείτε τα κέρδη σας επενδύοντας στην ανάπτυξη του ζωολογικού σας κήπου.

Η πλήξη δεν είναι επιλογή χάρη στο σύστημα αποστολών του My Free Zoo. Αμέτρητες αποστολές με μια δημιουργική ποικιλία εργασιών σας παρέχουν μακροπρόθεσμους στόχους, έτσι ώστε να έχετε πάντα έναν στόχο στο μυαλό σας.

Ούτε εξαρτάται μόνο από εσάς. Οι δυνατότητες σωματείων και φίλων σάς επιτρέπουν να εργαστείτε για την επίτευξη στόχων μαζί με φίλους και να ανταλλάξετε ιδέες για επιτυχημένους και καλλιτεχνικούς ζωολογικούς κήπους.

Οι εργαζόμενοι θα σας υποστηρίξουν, επίσης, στις προσπάθειές σας· ενώ είστε εκτός σύνδεσης, θα φροντίζουν τα ζώα σας και θα διατηρούν τακτοποιημένο τον ζωολογικό κήπο. Ειδικές περιοχές, όπως το παιδικό αγρόκτημα και το θηριοτροφείο, δημιουργούν μια συναρπαστική εμπειρία παιχνιδιού που θα σας διασκεδάσει για ώρες στο τέλος!

x

MyFreeZoo Mobile

Οι λάτρεις των ζώων εν κινήσει δεν θα μείνουν με άδεια χέρια. Έχουμε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε: Το MyFreeZoo Mobile!

Βελτιστοποιημένο για παιχνίδι σε κινητό, μπορείτε να απολαύσετε μια μεγάλη ποικιλία ζώων, διακοσμήσεων και αποστολών. Φροντίστε και αναπαράγετε ζώα και φροντίστε τις ανάγκες των επισκεπτών σας. Δεν υπάρχει όριο στις δυνατότητες!

Η αυτόνομη εφαρμογή παιχνιδιών ζωολογικών κήπων MyFreeZoo Mobile σάς επιτρέπει να παίζετε οπουδήποτε – είτε στην αίθουσα αναμονής, σε στάση λεωφορείου ή σε γραμμή στο σούπερ μάρκετ – και αποδράστε στον εικονικό ζωολογικό σας κήπο.

Διαθέσιμο στο Apple Store και στο Google Play Store, μπορείτε να κατεβάσετε το παιχνίδι δωρεάν και να απολαύσετε την εμπειρία του ζωολογικού κήπου σας στο smartphone ή το tablet σας iOS ή Android.

Είτε είστε στο σπίτι στον υπολογιστή σας με την διαδικτυακή έκδοση προγράμματος περιήγησης του παιχνιδιού οικοδόμησης ζωολογικών κήπων My Free Zoo, είτε με την αυτόνομη εφαρμογή MyFreeZoo Mobile στην κινητή συσκευή σας (iOS ή Android): Τα χαριτωμένα ζώα κινουμένων σχεδίων προσβλέπουν στην επίσκεψή σας!

x
Ο δικός σου ζωολογικός! Χιλιάδες επιλογές!
Διάλεξε ανάμεσα σε διασκεδαστικά και εξωτικά ζώα!
Παίξε τώρα!
Login:
Ξέχασες το κωδικό σου;
Παίξε τώρα! Φόρουμ Περιήγηση
Παιχνίδια Ζώων Παιχνίδια Browser Ζώων εντελώς δωρεάν
MyFreeZoo Mobile
ΥποστήριξηFAQΦόρουμΕπικοινωνία/ΣυντελεστέςΠροστασία ΔεδομένωνΓΚΠ
Θα βρεις περισσότερα δωρεάν παιχνίδια browser στο upjers.com
?>