Παιχνίδι με ζώα στο My Free Zoo

Παιχνίδια Upjers

My Free Zoo– Παιχνιδια με ζωολογικο κηπο

Όμορφα γραφικά, κινούμενα γραφικά και ενθουσιώδεις επισκέπτες – αλλά τα ζώα είναι πρωταγωνιστές στο browser game My Free Zoo. Όπως συνηθίζεται στα παιχνιδια με ζωολογικο κηπο, οι παίκτες φτιάχνουν το δικό τους My Free Zoo και φροντίζουν τα ζώα τους σε αυτό το διασκεδαστικό και δωρεάν online game.


My Free Zoo

Το σενάριο των browser games

Τα παιχνιδια με ζωολογικο κηπο επιτρέπουν στο παίκτη να έχει μια μεγάλη ποικιλία ζώων στο δικό του My Free Zoo.

My Free Zoo : Αστεία ζώα

Χάρη στα χαρακτηριστικά του το browser game My Free Zoo που ανήκει στα δωρεαν παιχνιδια με ζωολογικο κηπο, εγγυάται ότι ο παίκτης θα διασκεδάσει.

Δώσε ένα άνετο νέο σπίτι σε εξωτικά ζώα!
Μεγάλωσε το ζωολογικό κήπο σου με ποικιλία ζώων
Ενισχυτές σε βοηθάνε να χτίσεις ένα μεγαλύτερο ζωολογικό
Παπαγάλος στο My Free Zoo

Πολύχρωμα χαρακτηριστικά

Με ένα κλικ κάνε τα ζώα σου χαρούμενα. Τα browser games My Free Zoo επιτρέπουν στο παίκτη να γίνει διευθυντής ζωολογικού και να φροντίσει κουνελάκια και άλλα ζώα. Για να πιάσει το στόχο του, έχει πολλές δυνατότητες. Με το τάισμα και τη φροντίδα κάνει τα ζώα του My Free Zoo χαρούμενα. Επιπλέον, οι παίκτες των online games μπορούν να επεκτείνουν και να διακοσμήσουν τα κλουβιά του ζωολογικού κήπου τους.

Χαρακτηριστικά του My Free Zoo

Στο My Free Zoo, ο ζωολογικός χωρίζεται σε διάφορες περιοχές. Το παιχνίδι εκτυλίσσεται γύρω από τις περιφράξεις. Η ατάκα στα παιχνιδια με ζωολογικο κηπο είναι: όσο πιο ευτυχισμένα τα ζώα τόσο περισσότεροι επισκέπτες θα έρθουν στο My Free Zoo, και με αυτούς τα χρήματα. Βάλε κτίρια και διακοσμητικά. Αυτό θα δώσει στους παίκτες περισσότερα χρήματα και πόντους. Με αυτά μπορείς να επεκτείνεις και να ομορφύνεις το My Free Zoo όπως θέλεις. Αυτές οι αμέτρητες επιλογές θα σου προσφέρουν πολλές ώρες διασκέδασης στα online games.

Τα ζώα του My Free Zoo σε περιμένουν
Φτιάξε το καλύτερο ζωολογικό κήπο του κόσμου!

Upjers : Παίξε δωρεάν

Τα διασκεδαστικά browser games από τον παραγωγό browser game upjers προσφέρουν ατελείωτες ώρες διασκέδασης. Η εταιρία ξεκίνησε να παράγει online games από το 2006 και έφτιαξε μεταξύ άλλων, παιχνίδια φάρμας και παιχνίδια με ζώα. Απόλαυσε όλα τα δωρεάν παιχνίδια της upjers.

Φόρουμ - My Free Zoo