Δεκάδες ζώα σε περιμένουν να παίξεις δωρεάν!

Παιχνίδια Upjers

My Free Zoo – παιχνιδια στρατηγικης online

Το My FreeZoo είναι ένα από τα δωρεάν παιχνίδια με ζώα . Γράψου τώρα στα δωρεάν strategy games και βυθίσου στο μαγικό κόσμο που προσφέρουν τα παιχνίδια στρατηγικής online. Δε χρειάζεται να κατεβάσεις τίποτα για να παίξεις, χωρίς download με μόνο το email σου μπορείς να ξεκινήσεις να παίζεις online και να φτιάξεις το δικό σου παραδεισένιο ζωολογικό κήπο για τους τετράποδους φίλους σου.


My Free Zoo

Ο ζωολογικος κηπος σου!

Ποικιλία θηλαστικών, πολύχρωμα εξωτικά πουλιά και ερπετά περιμένουν να τα πάρεις υπό τη προστασία σου στα παιχνίδια με ζώα.

Όλη η Ελλάδα παίζει My FreeZoo

Το My Free Zoo είναι το πιο γνωστό από τα παιχνίδια με ζώα στη κατηγορία των δωρεάν strategy games. Παίξε δωρεάν με χιλιάδες Έλληνες!

Δώσε ένα άνετο νέο σπίτι σε εξωτικά ζώα!
Μεγάλωσε το ζωολογικό κήπο σου με ποικιλία ζώων
Ενισχυτές σε βοηθάνε να χτίσεις ένα μεγαλύτερο ζωολογικό
Παπαγάλος στο My Free Zoo

Δυνατότητες του παιχνιδιού

Οι πύλες του My Free Zoo άνοιξαν, ενός από τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια με ζώα. Όπως σε όλα τα strategy games, βρες το καλύτερο τρόπο να κατακτήσεις τη κορυφή. Ίδρυσε σωματεία μαζί με τους συμπαίκτες σου. Αναπαρήγαγε ζώα υπό εξαφάνιση. Κάνε χαρούμενους τους επισκέπτες αλλά και τα ζωάκια σου παίζοντας στο δικό σου ζωολογικό. Ο δικός σου ζωολογικος κηπος σε περιμένει στο καλύτερο από τα δωρεάν browser games ζώων. Παίξε τώρα δωρεάν!

Ο δωρεαν ζωολογικος κηπος σου σε περιμένει!

Όπως σε όλα τα παιχνιδια στρατηγικης online, έτσι και στο My Free Zoo μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάθε δυνατό μέσο για να πετύχεις το στόχο σου. Να χτίσεις τον ιδανικό ζωολογικό κήπο! Αναπαρήγαγε ζώα, επέλεξε ανάμεσα σε μεγάλη ποικιλία ζώων και περιφράξεων, συνεργάσου με τους συμπαίκτες σου ιδρύοντας σωματεία. Ανταλλάξτε κάρτες και φροντίστε τους επισκέπτες σας στο καλύτερο από τα παιχνίδια με ζώα και γίνε διευθυντής ζωολογικού κήπου στο My Free Zoo! Διάλεξε ανάμεσα σε διασκεδαστικά και εξωτικά ζώα. Ο δικός σου ζωολογικος κηπος σε περιμένει σε ένα από τα καλύτερα browser games! Ξεκίνα να παίζεις τα δωρεάν παιχνίδια με ζώα της upjers.

Τα ζώα του My Free Zoo σε περιμένουν
Φτιάξε το καλύτερο ζωολογικό κήπο του κόσμου!

Δωρεάν strategy games της Upjers

Δωρεάν strategy games – αυτό είναι το πάθος της Γερμανικής εταιρίας παραγωγής browser game upjers. Από το 2006, παράγει εντυπωσιακά παιχνίδια με ζώα τα οποία μπορείς να παίξεις δωρεάν στον browser σου. Δε χρειάζεται να κατεβάσεις κάτι για να παίξεις αυτά τα browser games.

Φόρουμ - My Free Zoo