Διασκέδαση στα παιχνίδια με ζώα!

Παιχνίδια Upjers

My Free Zoo – δωρεάν παιχνιδια με ζωα

Τα δωρεαν παιχνιδια με ζωα θα σου προσφέρουν ατελείωτες ώρες διασκέδασης. Αναφερόμαστε στο διασκεδαστικό browser game My Free Zoo φυσικά. Αυτό το δωρεάν παιχνίδι με ζώα δίνει την ευκαιρία στους παίκτες να χτίσουν το δικό τους ζωολογικό κήπο. Χτίζουν περιφράξεις, βάζουν μονοπάτια, διακοσμούν το έδαφος, ταΐζουν και διασκεδάζουν τα ζώα τους.


My Free Zoo

Τι είναι το My Free Zoo;

Το My Free Zoo είναι εξομοιωτής ζωολογικού κήπου. Το διασκεδαστικό παιχνίδι με ζώα σου επιτρέπει να φτιάξεις το δικό σου ζωολογικό κήπο.

Ποιος παίζει My Free Zoo

Χάρη στο διασκεδαστικό σενάριο και τις απίθανες δυνατότητες τους, δωρεαν παιχνιδια με ζωα όπως το My Free Zoo είναι για όλες τις ηλικίες.

Δώσε ένα άνετο νέο σπίτι σε εξωτικά ζώα!
Μεγάλωσε το ζωολογικό κήπο σου με ποικιλία ζώων
Ενισχυτές σε βοηθάνε να χτίσεις ένα μεγαλύτερο ζωολογικό
Παπαγάλος στο My Free Zoo

Δυνατότητες του παιχνιδιού

Δωρεαν παιχνιδια με ζωα σαν το My Free Zoo έχουν μεγάλη ποικιλία δυνατοτήτων και συνεργασίας με άλλους παίκτες. Δεν διακοσμείς απλά το ζωολογικό κήπο σου, όχι: το My Free Zoo σου επιτρέπει να έρθεις σε επαφή με άλλους παίκτες. Κάθε παίκτης έχει το δικό του ζωολογικό κήπο και μπορεί να καλέσει τους φίλους του σε αυτόν. Κάνοντας επίσκεψη ο ένας στο ζωολογικό του άλλου οι παίκτες κερδίζουν δώρα και βλέπουν τι έχουν φτιάξει οι φίλοι τους.

My Free Zoo – Λειτουργίες παιχνιδιού

Μόνο η ποικιλία των ζώων στο My Free Zoo θα σας πάρει τα μυαλά. Ανάλογα με το επίπεδο τους, οι παίκτες μπορούν να έχουν κουνέλια, πρόβατα, γουρούνια, σουρικάτες, λεμούριους και πολλά άλλα στις περιφράξεις τους. Υπάρχουν περιφράξεις πάγων, νερού, δάσους, σαβάνας, ζούγκλας και βράχων. Κάθε ζώο χρειάζεται το δικό του περιβάλλον: ένα πρόβατο σε μια περίφραξη πάγου θα ήταν περίεργο θέαμα. Διάφορα είδη περιφράξεων προσφέρουν μεγαλύτερη ποικιλία στα παιχνιδια στο ιντερνετ. Για αυτό τα δωρεαν παιχνιδια με ζωα προσφέρουν μια ξεχωριστή εμπειρία στους παίκτες.

Τα ζώα του My Free Zoo σε περιμένουν
Φτιάξε το καλύτερο ζωολογικό κήπο του κόσμου!

Δωρεάν παιχνίδια με ζώα της upjers

Η Γερμανική εταιρία upjers φτιάχνει browser games από το 2006. Τα online games μπορούν να παιχτούν δωρεάν στον browser σου. Πολλά εκατομμύρια παίκτες παγκοσμίως παίζουν browser games ως τώρα. Υπάρχουν πολλά είδη, από παιχνίδια φάρμας μέχρι παιχνίδια με ζώα.

Φόρουμ - My Free Zoo